O nama

Naša "Lovačka priča"

Pozovite nas 069 11 70 100 Pišite nam na info@huntinghouse.rs

Rezervišite

Dođite i pogledajte oko sebe

Okruženi smo prelepom i blagorodnom Vojvodinom

Pre nego što počnemo da Vam provodadžišemo sami sebe, a znamo da ste verovatno preokupirani mnogim stvarima, mi ćemo prvo da Vas zamolimo da se opustite i udobno smestite, a zatim da pogledate oko sebe. Okruženi smo Vojvodinom, draguljem Srbije, koja svoje ožiljke prošlosti prihvata i ponosno nosi u vidu ukusnih gastronomskih recepata i prelepih građevina, u narodu nazvanih "švapskih kuća". Na mestu jedne takve kuće napravljen je i objekat Hunting House-a, na pola sata od Novog Sada, nadomak Bečeja, Srbobrana i Temerina, a nije daleko ni od Beograda autoputem, u srcu mirne&vragolaste Turije.

Menu Preporučujemo

Hounting House - restoran & hotel u srcu Vojvodine

Hunting House

Na samo 50 km od Novoga Sada ovo mirno mesto za sastanke i odmor ima salu za prezentacije, video bim, dobru hranu, saunu i sobe, prostrani enterijer, prošaran modernim stilovima svetskog ugostiteljskog objekta

Gostima Hounting House-a su na raspolaganju raznovrsni sadržaji, uključujući vrt i terasu, dečje igralište, zajednički salon i bar. Sve hotelske sobe sadrže flat-screen TV, sto i sopstveno kupatilo sa besplatnim toaletnim priborom. A pojedine sobe uključuju i prostor za sedenje.

U Turiji i okolini objekta Hunting House-a možete da uživate u aktivnostima kao što je biciklizam. A mi Vam nudimo besplatno korišćenje bicikala, kao i pribor za roštilj.

Takođe, gosti mogu da koriste saunu, a svakog dana u okviru objekta služi se kontinentalni doručak.

Osoblje recepcije govor nemački i engleski jezik i rado će vam pomoći u bilo koje doba dana.

Vama na usluzi, Hunting House tim

Nudimo Vam

Ako mislite da je ovo još jedan u nizu "karirani stoljnjak i zemljana posuda" restoran, varate se. Kako izgleda? E pa moraćemo nešto da ostavimo i sami da otkrijete! Ono što možemo da Vam kažemo jeste da u proširenoj postavci možemo da ugostimo 150 i više gostiju. Takođe, Hounting House poseduje:

- 13 soba i 1 apartman
- saunu

- restoran
- salu za prijem i koktel

- dečje igralište i parkić
- prelepu spoljnu baštu

- veliki parking
- bokseve za lovačke pse

Pronaći ćete nas bez problema, za putokaze smo se pobrinuli, ali evo i link do mape pa ko šta voli!

Pogledajte deo našeg menija

Predstavljamo vam koncept koji je zasnovan na lovačkoj priči, ne onoj o preuveličavanju, već o tome kako se dobro jede u gostoljubivoj i blagorodnoj Vojvodini.
Menu Preporučujemo